iki loh pertanyaan sing sering ditakoni neng member

iki loh pertanyaan sing sering ditakoni neng member anyar (Ex*enza)

1.  Jane apa sih tugas sing kudu dikerjakna neng Ex*enza?

Tugas utamane ya kur masang iklan neng situs-situs iklan baris gratis, yahoogroups, googlegroups, mbek forum bisnis. Daftar situs-situs kui mau wes ana neng nggon member area Ex*enza, materi iklane ya wes ana. Dadi sampean gari ngedit setitik materi iklane banjur copy paste ming situs-situs kui mau. Cara lengkap mbek detail dijelaske neng ebook Panduan Kerja Excenza (go Member).

2.  Lha kepriwe bisane aku dibayar? 

Panjenengan ngko entuk komisi seko kerjaan sing dilaksana’ake, bukane seko hasil dodolan. Dadi, ra masalah nek produk sing njenengan iklanke ra ngasilke penjualan, njenengan tetep entuk komisi.

3.  Apa komisi ne aku kur seko ngerjakna tugas tok?
ora!!! Selaine seko ngerjakne tugas reguler tiap wulan, njenengan ugi entuk komisi seko tugas tambahan seko member anyar sing njenengan ajak. Dadi, nek misale njenengan ngajak kanca men gabung dadi member, njenengan bakal entuk komisi tambahan.

4.  Pira sih gajine melu program iki?

Yo asline ra eneng batese masbro, ra eneng minimale lan ra eneng juga maksimale! njenengan isa entuk seakeh akehe sing njenengan pengen. Nek iso ngerjakna tugas iki secara rutin tur bener, per wulane member Trainee sampe Supervisor iso entuk minimal 220.000 – 600.000 per wulan. Kui juga ra termasuk komisi seko tugas-tugas tambahan, komisi affiliasi, karo bonus-bonus liane. Tapi yo tetep, Gede cilike komisi tergandeng tergantung motivasi lan semangat masing2 wong li kerja.

5.  Apa nyong kudu gawe iklane dewek? 

Ora masgan, njenengan kur copy iklan sing wes disediakna neng member area mau, trus  paste neng iklan baris, yahoogroups, googlegroups, forum dll. Njenengan tinggal njalanke instruksi sing dicontohna.

lanjutane ngesuk yaa mas brohk, kesel koh…
salam ngapak lah yah
blogger koplak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s